werkgeluk volgens confucius

Hoe vergroot je het geluk op de werkvloer?

Hoe mooi is dit?! Het vergroten van werkgeluk op de werkvloer wordt steeds belangrijker. Steeds meer HR-managers en teamleiders worden zich bewust van de positieve gevolgen wanneer hier aandacht aan wordt besteedt. En… er wordt ook vaker over geschreven!

Afgelopen maand zijn er maar liefst 2 artikelen verschenen namens InnerVida over het vergroten van werkgeluk op de werkvloer: ‘’7 tips voor werkgeluk als je organisatie onder druk staat’’ op TGTHR.nl en ‘’Vijf adviezen voor meer werkgeluk in de zorg’’ op HRpraktijk.nl. De artikelen zijn gebaseerd op het advies en de expertise van Tatiana van Rijswijk en geschreven door journaliste Eveline van Herwaarden van Finepoint. Ook Brenda Boonk (Vilente) en Sandra van der Linden (Middin), beiden hebben een ontplooiingstraject gevolgd bij InnerVida, hebben een mooi en informatief aandeel gehad als ervaringsdeskundigen. Wij zijn dan ook enorm trots!

Dus… spread the word, lees en deel de artikelen! Laten we van werkgeluk iets vanzelfsprekends maken, want dat is het tenslotte toch ook?

Vijf adviezen voor meer werkgeluk de zorg

7 tips voor werkgeluk

Scroll to top