Certificering ontplooiingstraject zorgprofessionals

Middin, een grote zorginstelling met locaties door heel Nederland en één van onze vaste klanten, heeft samen met InnerVida OntplooiingsArchitecten een Ontplooiingstraject ontwikkeld voor HBO N5 begeleiders dat nu officieel gecertificeerd is door de Rotterdam Academy Associate Degree opleiding van de Hogeschool Rotterdam. Met dit traject en deze unieke samenwerking vergroten de zorgprofessionals hun vaardigheden en kennis op het gebied van coaching, begeleiding en leiderschap. Op 30 oktober 2018 hebben zij hun certificaat ontvangen en hebben Middin, InnerVida OntplooiingsArchitecten en Hogeschool Rotterdam deze geweldige prestatie gevierd.

Lees hier meer over op Heraut Online.

Wil jij je ook verder ontplooien in je vakgebied? Of wens je als organisatie meer kwalitatief hoogopgeleid en gelukkig personeel? Door de unieke samenwerking tussen Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam en InnerVida OntplooiingsArchitecten, is dat nu mogelijk!

Management Development programma’s en (persoonlijk) leiderschapstrajecten worden op een dusdanige manier samengesteld dat er een civiel effect ontstaat voor de deelnemer met een daarbij passend certificaat of diploma.

Deelnemers hebben de mogelijkheid in te stromen binnen de opleiding Management en Leiderschap (Associate Degree) van de Rotterdam Academy of een meerjarig traject te volgen waarbij de 70-20-10 formule gehanteerd wordt en de medewerker zijn diploma of certificaat kan behalen in de werkcontext.

Een ultieme win-winsituatie dus: de organisatie krijgt kwalitatief hoogopgeleide medewerkers die opgeleid worden op de werkvloer. Door het behalen van een diploma of certificaat stijgt het personeelskapitaal in de organisatie. De medewerker voelt zich gehoord, gezien en erkent en zal zich meer verbonden voelen met de organisatie en het geleerde direct kunnen toepassen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Scroll to top