Cursus persoonlijke ontwikkeling

  • Word je eigen docent
  • Meer succesmomenten en invloed op je werk
  • Cursus persoonlijke ontwikkeling op maat
  • Ervaren coaches die je begeleiden en adviseren

Wat de cursus persoonlijke ontwikkeling voor jou kan betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing jou!

Jij wilt je persoonlijk ontwikkelen! Weten waar je talenten, drijfveren en competenties liggen. Hoe je deze optimaal kunt benutten en zo het beste uit jezelf kunt halen. Maar dat kun je niet altijd alleen… Bij InnerVida OntplooiingsArchitecten kun je rekenen op de juist begeleiding tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling!

Hoe ziet een cursus persoonlijke ontwikkeling er bij ons uit?

In onze cursus persoonlijke ontwikkeling beginnen we in een intakegesprek met het formuleren van waar je naartoe wilt. Wat zijn je eisen? Wat zijn je wensen? Dit zijn je individuele leerbehoeften en hieruit put je steeds kracht om verder te gaan in je eigen ontwikkeling. Ook na de cursus. Omdat deze leerbehoeften net zo uniek zijn als jijzelf, is onze cursus persoonlijke ontwikkeling altijd op maat gemaakt. Geen kant en klare pakketten die op de plank liggen... we kijken eerst naar wat jij precies nodig hebt alvorens we de cursus opzetten. Het begint met zelfkennis, bewustwording en de wil om te ontplooien.

Wat leer je tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling?

Bij persoonlijke ontwikkeling word je een zelf lerend mens en daarom is het van belang dat je leert ontdekken hoe je dingen continu opneemt. Bijvoorbeeld door actief te luisteren, steeds verder te vragen, samen te vatten of op basis van non-verbale feedback. Als je dit continu toepast op je professionele (of persoonlijke) leven, word je uiteindelijk je eigen docent en is de verandering niet alleen tijdens maar ook na de cursus persoonlijke ontwikkeling een duurzame investering in je eigen talenten. Je zult meer succesmomenten ervaren en meer invloed hebben. Je leert waar je talenten en drijfveren liggen en kunt op basis hiervan verder bouwen aan jezelf. De effecten van een cursus persoonlijke ontwikkeling zijn eindeloos!

Je eigen coach persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling op maat, hoort een coach die je niet alleen goed begeleidt en adviseert maar waarmee je ook een klik hebt en die goed bij je past. De OntplooiingsArchitecten van InnerVida zijn experts die de passie voor hun vak combineren met een theoretisch gefundeerde aanpak. Onze coaches beschikken over een diversiteit aan instrumenten en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze werken doelgericht, met een Rotterdamse no-nonsens en afspraak is afspraak staat hoog in het vaandel.

Onze coaches persoonlijke ontwikkeling verstaan de kunst van ontplooien. Durf jij de uitdaging aan?

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top