circulair leiderschap in praktijk

InnerVida introduceert: Circulair Leiderschap in de praktijk!

Denk je eens in:

  • dat de huidige manier van vergaderen verandert;
  • dat iedereen bijdraagt aan een gezamenlijk doel;
  • een snellere besluitvorming door concreter tot de kern van de zaak te komen;
  • innovatie door roterend leiderschap vanuit gelijkwaardigheid;

dat mensen in teams, organisaties en bedrijven oordeel lozer en gerichter naar elkaar luisteren.

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, overgenomen uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten: Circulair Leiderschap! Ons gloednieuwe ontplooiingsconcept. Een nieuwe methode van vergaderen en in dialoog zijn, dat uit gaat van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu.

Naast het boek ‘’Circulair Leiderschap, terug naar de kern’’, kun je nu Circulair Leiderschap ervaren in de praktijk in verschillende vormen:

Circulair Leiderschap Experience

Ervaar Circulair Leiderschap in één middag in de vorm van een pressure-cooker. We gaan interactief en doelgericht aan de slag met een door jou gekozen casus.

Circulair Leiderschap Individueel

In deze 2-daagse training leer je hoe je deze nieuwe leiderschapsmethode kunt gebruiken in jouw werkbare- en privé leven. Denk bijvoorbeeld aan efficiënter en gerichter in dialoog zijn, oordeel loos luisteren, het onbenoembare benoembaar maken.

Circulair Leiderschap op maat

Met oprechte aandacht, interesse en oordeel loos luisteren, ontwerpen wij in co-creatie de training Circulair Leiderschap op maat - met jou in de hoofdrol.

Circulair Leiderschap Teams

Voor alle teams die succesvoller willen zijn en efficiënter en doelgerichter met elkaar willen samenwerken. Onderdeel van deze training is de Circulair Leiderschap Toolbox, zodat je ook op de werkvloer verder kunt met deze unieke leiderschapsmethodiek.

Welke vorm past bij jou? Ga naar circulairleiderschap voor meer informatie over de trainingen, actuele data en prijzen en om je in te schrijven.

Scroll to top