leiderschap in jurk

Leiderschap in een jurk

Leiderschap in een jurk – hét inspirerende netwerkevent voor ondernemende vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen. De 1e editie was een groot succes! Ben je er niet bij geweest? Dan heb je wat gemist.

Tatiana van Rijswijk en Karina Klaassen (Drezzunique) inspireerden op het gebied van vrouwelijk leiderschap: jezelf krachtig presenteren vanuit je uniciteit, effectiever communiceren door middel van kleding, van persoonlijk leiderschap naar gedeeld leiderschap met de circulair leiderschapsmethode, praktische handvatten in persoonlijk leiderschap…

En er was volop vrouwelijk leiderschapskapitaal aanwezig! Bedankt Erika Bezooijen van LSJewels, Renate Jenniskens Bloembindkunst en Introductions by Latifa El-Guada voor jullie inspiratie!

De positieve reacties en het enthousiasme over ‘Leiderschap in de jurk’ heeft de initiatiefneemsters aan het denken gezet; hoe mooi zou het zijn om alle vrouwen in de wereld in hun kracht te zetten?! Om vrouwelijk leiderschap te stimuleren in landen waar dit niet vanzelfsprekend is of zelfs niet geaccepteerd wordt?
Tatiana en Karina zijn volop aan de slag om in dit kader iets op te zetten. Binnenkort meer nieuws hierover! Een hint: het heeft iets te maken met jurken…

Scroll to top