Maatschappelijk Verantwoord Samenwerken met Middin

Net als InnerVida, gelooft Middin in de eigen kracht van mensen. Met circa 3.000 medewerkers biedt Middin specialistische en passende zorg in Zuid-Holland op woonlocaties, activiteitencentra, school of aan huis aan 5.000 cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Een breed zorgpakket op maat, zodat mensen met een beperking de regie over hun eigen leven kunnen krijgen.

We zijn trots om te vertellen dat we de samenwerking met hen zijn aangegaan. Niet alleen hebben de mannen van Poortwerk geholpen met het ophalen en vernietigen van foutief gedrukte boeken van InnerVida, de handen zijn ook ineen geslagen voor het ontwerpen van de Circulair Leiderschap Toolbox! Een box voor je team en/of organisatie met alle benodigdheden voor succesvolle circulaire leiderschapssessies. Barstend van de creativiteit gingen de medewerkers van Middin de verschillende producten maken voor deze toolbox, InnerVida style. En wat zijn ze mooi geworden! De allereerste Toolbox hebben we inmiddels overhandigd en de reacties waren overweldigend.

Wil je meer weten over de Circulair Leiderschap Toolbox of er gelijk een bestellen? Ga naar https://innervida.nl/circulair-leiderschap/toolbox/ of stuur ons een mailtje (info@innervida.nl).

Scroll to top