Nieuwsbrief InnerVida Februari 2015

Een training, ontplooiings- of loopbaantraject, workshop of zelfs coaching gericht op ontplooiing van mensen en organisaties. Met als doel… successen te behalen. Vanuit het gedachtengoed dat de als een warme winterjas zittende baan, persoonlijke en zakelijke successen oplevert ,stress vermindert en ziekteverzuim reduceert.

Bent u in staat uzelf zodanig te ontplooien dat uw talenten, drijfveren en competenties tot zijn recht komen daar waar ze zichtbaar en hoorbaar mogen zijn? Het gedachtengoed van ons werk zijn de mensen én de drijfveren, talenten en competenties die wij als mensen hebben. Drijfveren heeft u al in huis…talenten en competenties zijn ontwikkelbaar maar afhankelijk van diverse factoren. Durft u de reflectie aan?

Wij creëren bewustwording bij u, uw team of afdeling. Welke drijfveren en talenten liggen ten grondslag aan uw doelstellingen en successen? Als ook hoe uw competenties wel of niet tot uiting komen binnen een specifieke context. Ook kijken we hoe spanning en stress binnen afdelingen, teams en bij individuen het werk kan beïnvloeden en persoonlijke en zakelijke successen belemmert. Kortom een co-creatie van wat uw behoeften en wensen zijn en hoe wij u daarmee helpen dit te realiseren.

Bent uw nieuwsgierig naar onze talenten? Een kop koffie drinken we graag én…natuurlijk komen we naar u toe… U kunt niet wachten?… Bel of mail ons!

Tot snel.

Tatiana van Rijswijk
Founding Mother
InnerVida OntplooiingsArchitecten

Directeur-Eigenaar
InnerVida OntplooiingsArchitecten


Ontplooien hét woord van 2015!

De professionals van InnerVida zijn dagelijks bezig met het ontplooien van mens en organisatie. Deze jarenlange deskundigheid hebben wij gebruikt voor het ontwikkelen van…tja en dat is het vraagteken…
Bent u nieuwsgierig geworden…medio mei brengen wij u op de hoogte van een uniek instrument te gebruiken bij de ontplooiing van mens en de organisatie. Of het nu gaat om ontwikkelingsmanagement, teamontwikkeling, mobiliteitsvraagstukken, cultuurontplooiing of loopbaanvraagstukken. U kunt dit instrument praktisch en doelgericht inzetten.
Maar zoals gezegd, nog even wachten…

 

 


Weet u waarom u doet wat u doet?

En denkt u wel eens na over de keuzes die u heeft gemaakt in het verleden? Of bent u van het type dat het u allemaal overkomt…
Dan is MEDexperience het inspiratiedok voor u. Door en voor zorgprofs. Geïnspireerd raken, gemotiveerd worden, reparatie werkzaamheden verrichten, geraakt worden, even stilliggen om weer op koers te hervatten en uw compas weer durven ijken.
Inspirerende sprekers nemen u op verschillende wijze mee in een verhaal, beleving of methodiek. In gezamenlijke experience sessies van 18 minuten ervaart u de MED-spreker en beslist u of u geïnspireerd of zelfs geraakt wordt.
U staat tenslotte aan het roer van uw eigen keuzes en kiest uw koers.
Durft u het aan? 5 JUNI 2015…ZET U HET ALVAST IN UW AGENDA?
Meer informatie op MEDexperience.nl

 


InnerVida en PART samen op pad

InnerVida en PART hebben de afgelopen jaren op diverse fronten samengewerkt. Dit heeft onder andere geleid tot enkele succesvolle trainingen voor de ZKN academie. De dienstverlening van InnerVida en PARTzorg is complementair aan elkaar. PARTzorg is sterk op de zorginhoudelijke thema’s en project- en verandermanagement. InnerVida richt zich op de en ontplooiing van organisaties, mensen en teams en begeleidt deze in veranderingstrajecten. De samenwerking maakt het mogelijk onze complementaire expertises waar nodig in te zetten bij opdrachtgevers, maar ook om onszelf als bedrijf te blijven ontwikkelen. Wilt u meer weten over PART klik dan hier…

 

 

Scroll to top