Organisatieontwikkeling
op maat

  • Innovatief doelgericht transformeren
  • Assessments & organisatieanalyses
  • In co-creatie ontwikkelen en uitvoeren van coachings- en ontplooiingstrajecten & trainingen op maat
  • Procesbegeleiding en advies in kader van ontwikkeling en verbetertrajecten

Wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing voor jouw organisatie!

Een traject op maat voor jouw organisatie

Organisaties zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Interne en externe factoren vormen en hervormen de contouren van een bedrijf. Net zoals restauratie en nieuwbouw af en toe nodig is bij toparchitectuur, heeft een organisatie soms ook een herstructurering nodig. Verbetering en vooruitgang gaan immers samen met verandering en zorgen voor transformatie. Transformeren is excelleren! Maar hoe zet je de transformatie in?

Bij transformatievraagstukken kan een extern perspectief essentiële inzichten bieden en net even de finesse leveren die een organisatie efficiënter en succesvoller maakt. Met onze expertise en betrokkenheid begeleiden en adviseren wij organisaties uit zeer diverse branches, beroepsgroepen en sectoren. Wij werken diagonaal door en met de economische motor in de Benelux. Van de zorg, non-profit sectoren, het onderwijs en het bedrijfsleven, wij geloven in de kracht van cross-over kennis-kunde en ervaring delen. En het inzetten daar waar het nodig is. Zo werken wij te allen tijde in co-creatie en ontwikkelen altijd op maat. Van het coachen van teams, afdelingen of individuele medewerkers tot aan het begeleiden van processen… we weten met passende interventies, assessments en analyses de juiste snaar te raken.
Zo kan de organisatie zich ontplooien tot een succesvolle constructie die de veerkracht heeft om mee te bewegen met de veranderingen of… die de kracht vindt om zelf veranderingen in gang te zetten.

Circulair Leiderschap

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, gehaald uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten! Circulair Leiderschap, terug naar de kern is gebaseerd op The Circle Way, een nieuwe methode van vergaderen en in dialoog zijn, dat uit gaat van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep.
circulair leiderschap in praktijk
OntplooiingsSpel

Het Ontplooiingsspel

Het InnerVida Ontplooiingsspel is een spel, dat bewustwording creëert en inzicht geeft in het ontplooiingspotentieel dat aanwezig is in ieder mens en in iedere organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

UWV
Hoge school Rotterdam
Middin
Ikazia
Dentalclinics

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top