Persoonlijke ontwikkeling
op maat

  • Persoonlijk leiderschapstrajecten
  • Personal & Work-life coaching
  • (Studie)loopbaanbegeleiding
  • Psychosociale therapie & relatietherapie
  • Training on the job

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing voor jou!

Een traject op maat voor jou

Een bouwwerk zonder stenen is slechts een luchtkasteel. Wij geloven niet in gebakken lucht en besteden daarom niet alleen aandacht aan het grotere geheel, maar ook aan de persoon. Heb je behoefte aan duurzaam advies bij persoonlijke ontwikkeling? Wij geloven in persoonlijke benadering: we geven oprechte aandacht, luisteren zorgvuldig en stellen vragen die de kern van jouw ontplooiingsvraagstuk raken.

We zijn breed georiënteerd en gespecialiseerd in ontwikkelvragen over studie, carrière of sociale ontwikkeling. Wij begeleiden en adviseren in de vorm van work-life coaching, training on the job, (studie)loopbaanbegeleiding, en persoonlijke en inspirerende leiderschapstrajecten. Ons team is tevens onderlegd in psychosociale therapie (zowel groeps- als gezinsgericht) en relatietherapie. Persoonlijk leiderschap staat hierbij altijd voorop en eigen verantwoordelijkheid centraal.

De mogelijkheden tot zelfontplooiing zijn eindeloos. Het begint met zelfkennis, bewustwording en de wil om te ontplooien.
Durf jij het aan? En ben jij klaar voor de kunst van ontplooiing?

Circulair Leiderschap

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, gehaald uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten! Circulair Leiderschap, terug naar de kern is gebaseerd op The Circle Way, een nieuwe methode van vergaderen en in dialoog zijn, dat uit gaat van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep.
circulair leiderschap in praktijk
OntplooiingsSpel

Het Ontplooiingsspel

Het InnerVida Ontplooiingsspel is een spel, dat bewustwording creëert en inzicht geeft in het ontplooiingspotentieel dat aanwezig is in ieder mens en in iedere organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

UWV
Hoge school Rotterdam
Middin
Ikazia
Dentalclinics

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

010 - 8466404

Scroll to top