Team ontwikkelen
op maat

  • Teamontwikkeling & teambuilding
  • Van persoonlijk leiderschap naar gedeeld leiderschap
  • Strategisch talentbenutting & competentiemanagement
  • Begeleiding van ontwikkelingsvraagstukken & veranderprocessen

Wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing voor jouw team!

Een traject op maat voor jouw team

Een succesvol team is een gedegen bouwwerk. In de praktijk blijkt echter dat veel teams voor (dagelijkse) uitdagingen komen te staan. Geen wonder: een team vertegenwoordigt een breed scala aan persoonlijkheden, ieder met zijn eigen talenten, competenties, drijfveren, werkwijze en... persoonlijke voorkeur. Deze unieke persoonlijkheden zijn de bouwstenen van ieder team. Zonder deze unieke bouwstenen geen succesvol samenspel!

Onze OntplooiingsArchitecten kennen zowel uit de praktijk als de theorie alle aspecten en uitdagingen waar een team mee te maken krijgt. Diversiteit binnen een team zien wij als een krachtig instrument. De juiste inzet van unieke talenten en competenties creëert een succesvol samenspel.
Wij geloven in het optimaal, constructief en effectief inzetten van het aanwezige talent binnen teams. Hoe doen we dit? Door het benutten van het talentkapitaal. Werken aan teamontwikkeling, teambuilding en teamvolwassenheid is voor ons als vanzelfsprekend. Ontwikkelingsvraagstukken en veranderprocessen zijn onze expertise.

Kortom, de unieke persoonlijkheden zijn de bouwstenen van elk team. Met de juiste aanpak wordt een team een solide eenheid waarin iedereen tot zijn/haar recht komt en samenspel een gewoontegoed is.

Circulair Leiderschap

Maak kennis met de nieuwe leiderschapsmethode, gehaald uit Amerika door InnerVida OntplooiingsArchitecten! Circulair Leiderschap, terug naar de kern is gebaseerd op The Circle Way, een nieuwe methode van vergaderen en in dialoog zijn, dat uit gaat van de kracht en de collectiviteit van de groep en de verantwoordelijkheid van ieder individu in de groep.
circulair leiderschap in praktijk
OntplooiingsSpel

Het Ontplooiingsspel

Het InnerVida Ontplooiingsspel is een spel, dat bewustwording creëert en inzicht geeft in het ontplooiingspotentieel dat aanwezig is in ieder mens en in iedere organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

UWV
Hoge school Rotterdam
Middin
Ikazia
Dentalclinics

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top