De OntplooiingsArchitecten

“Succesvolle ontwikkeling is vergelijkbaar met toparchitectuur”

De Eiffeltoren, de Erasmusbrug en de Sagrada Família hebben één ding gemeen: ze werden niet in een dag gebouwd. Ze hebben een uniek ontwerp, een stevig fundament en een professionele uitvoer. Architectuur van formaat. Bij InnerVida OntplooiingsArchitecten benaderen we organisaties, teams en individuen met dezelfde architectonische precisie. Wij geloven namelijk dat een succesvolle ontwikkeling vergelijkbaar is met toparchitectuur. Bouwstenen zoals inzicht, creativiteit, talenten en intrinsieke motivatie zijn van cruciaal belang bij de opbouw en groei van een organisatie, een team of individu. Elk detail telt mee. Soms is een herstructurering of reorganisatie nodig. Daarbij kan een extern perspectief essentiële inzichten bieden en net even de finesse leveren die jou en je team of organisatie onderscheidend en succesvol maakt.
De OntplooiingsArchitecten van InnerVida beschikken over een diversiteit aan tools en expertise op het gebied van ontwikkelingstrajecten. Onze passie: werken met creatieve en verrassende werkvormen en het ontwikkelen van trajecten op maat voor mensen en organisaties die verder willen denken en durven kijken en… ontplooien. Kortom, een solide onderbouwing om ontplooiing van organisaties, teams of individuen nog efficiënter en succesvoller te maken. We zien daarbij geen detail over het hoofd; iedere bouwsteen is belangrijk.
Steen voor steen bouwen we aan een organisatie waarin de visie en professie terugkomen in de mensen die erin werken. We construeren in co-creatie succesvolle teams waarin iedere bouwsteen volledig tot zijn recht komt. En… we geloven in de kracht van ontplooiing waarbij een ieder volledig tot zijn recht komt.
Een architectonisch bouwwerk waar je trots op kan zijn!

Theoretische fundering

Duurzame architectuur vereist een gedegen fundering. De OntplooiingsArchitecten van InnerVida maken gebruik van inzichten uit de gedragsmatige-, cognitieve- en organisatiepsychologie. We zijn theoretisch breed onderlegd en beschikken over een diversiteit aan expertise op het gebied van trainen, coachen, asessen, therapeutisch begeleiden, loopbaan- en organisatieadvies. Onze instrumenten hanteren we op innovatieve en doelgerichte wijze waarbij afspraak is afspraak een belangrijk waarde is en de Rotterdamse No Nonsens mentaliteit door onze aderen stroomt.
Wij geloven in de kracht van innovatie en maken graag gebruik van vernieuwende, creatieve en uitdagende werkvormen. Zo komt de gedegen theoretische fundering tot leven en leidt kennis samen met ervaring tot ontplooiing.

 

Onze OntplooiingsArchitecten

Onze OntplooiingsArchitecten zijn professionals die de passie voor hun vak combineren met een theoretisch gefundeerde benadering. Iedereen is uniek en toch staan we achter hetzelfde doel: het beste in mens en organisatie naar boven halen. Wij geloven in de kunst van ontplooiing. We zetten ons daarvoor ieder op onze eigen authentieke manier in. Deskundig en oprecht betrokken. Onze OntplooiingsArchitecten kennen de kunst van verandering en ontplooiing. Durf hier te kijken wie wij zijn en waar wij voor gaan.

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top