Ik ben één van de Office Architecten van InnerVida. Samen met mijn collega Lia ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het kantoor van InnerVida. Van supply management tot project management, we ondersteunen het hele team. Dit doe ik op mijn eigen authentieke wijze met een gezonde dosis humor.

“Always be yourself. Unless you can be Batman. Then always be Batman.”

Organiseren, structuur aanbrengen, overzicht creëren, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Daarbij gebruik ik mijn creativiteit om nieuwe ideeën en innoverende werkwijzen te creëren. Taal is ‘zeg maar echt mijn ding’, ik hou van lezen, schrijven en redigeren.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen uiteenlopende branches, zoals de zorg, de financiële sector en de verzekeringswereld. Als Office Architect gebruik ik al mijn kennis, kunde en ervaring uit deze verschillende werelden en voorzie ik mijn collega’s en onze klanten graag van de juiste en meest zorgvuldige informatie.

Waar mijn hart ook (letterlijk) sneller van gaat kloppen is hardlopen – de marathon van Rotterdam staat nog op mijn bucketlist. Doelgericht in mijn werk is ook doelgericht werken om deze marathon ooit te gaan lopen.

 

Scroll to top