“Never give up!”

Ik loop momenteel stage bij InnerVida als Grafisch Architect. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van grafische (social) media-uitingen, zoals een huisstijlgids, circulair leiderschap toolbox, brochures, etc. Met mijn creativiteit, passie en doorzettingsvermogen zorg ik ervoor dat het grafische werk voor InnerVida zo goed mogelijk is, zodat InnerVida goed in het daglicht wordt gezet.

De stage is onderdeel van mijn opleiding Visualiseren aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Door mijn ervaring als winkelmedewerker bij de Hema en Action, kan ik goed organiseren en heb ik een klantgericht attitude ontwikkeld wat goed van pas komt tijdens mijn stage bij InnerVida.

Ik wil me heel graag verder ontwikkelen, in de vorm van de HBO opleiding Grafisch Vormgeven aan de Willem de Kooning Academy. Naast werken en studeren, schrijf en teken ik graag en speel ik instrumenten zoals piano, viool en gitaar.

 

Een quote die bij me past is – wellicht een beetje cheesy – “never give up”. Ik ga altijd 100% voor waar ik in geloof en een passie voor heb. Als je echt iets wilt, kun je het ook bereiken. Als het even tegen zit, denk ik weer aan deze makkelijke simpele quote en wordt mijn doorzettingsvermogen weer aangewakkerd.

Scroll to top