Josephine Bruinsma

“Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien” 

Als Office- en CommunicatieArchitect bij InnerVida ben ik samen met de andere Office Manager verantwoordelijk voor het InnerVida kantoor en de ondersteuning van het hele InnerVida team. Ook ben ik verantwoordelijk voor de (content) marketing, PR en onze social media.

Ik ben georganiseerd, klantgericht en heb oog en oor voor detail. Talenten en competenties die zeer goed passen binnen mijn functie. Afgestudeerd in Tourism Management en ruime ervaring als inbound customer service representative heb ik mijn kruiwagen gevuld met kennis, kunde en ervaring in de communicatie en marketing. Klanten en opdrachtgevers zijn voor mij een drive en maakt dan ook dat ik te allen tijde klantgericht te werk ga.

Ons milieu is voor mij heel belangrijk. Een duurzame samenleving waarin we milieubewust leven met en voor elkaar neem ik natuurlijk ook mee in mijn rol binnen InnerVida. Als je de wereld wilt veranderen, wees dan zelf de verandering. Dan zie je ook de veranderingen in jouw bedrijf en wellicht bij je collega’s.

 

Scroll to top