“Het ontwikkelen van de mens is echt mijn passie”

Als OntplooiingsArchitect bij InnerVida train en coach ik individuen en teams in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Hierbij ligt mijn kracht in het combineren van zachtheid en scherpte. Coachees voelen zich snel op hun gemak bij mij doordat ze zich gezien en gehoord voelen. Maar ik schuw de confrontatie niet! Ik laat mensen graag in de spiegel kijken om zo de persoonlijke ontwikkeling duurzaam te maken. Tijdens ontplooiingstrajecten met individuen en teams komt het beste in mij naar boven en is mijn enthousiasme en passie aanstekelijk.

Passie alleen is niet voldoende. Ik heb daarom een stevige theoretische fundering ontwikkeld door mijn studie ontwikkeling en onderwijspsychologie en Master in arbeids- en organisatiepsychologie. Daarnaast ben ik sterk onderlegd in de HBM filosofie en de bijbehorende ACT methodiek: van werving en selectie tot teamcoaching en individuele coaching.

Naast OntplooiingsArchitect ben ik ook moeder van twee prachtige zoons. Het runnen van mijn gezin is zeker ook een functie ik met passie vervul.

 

Een quote die bij me past als een warme winterjas komt van de inspirerende persoon Nelson Mandela: “There is no passion to be found in settling for a life that is less than the one you are capable of living”.

 

Scroll to top