“Be as you wish to seem” (Socrates)

Als CommunicatieArchitect ben ik verantwoordelijk voor de (social) media, public relations en marketing van InnerVida. Dit doe ik met aandacht en oog voor detail. Ik geloof in het overbrengen van een heldere boodschap. Of het nu om het InnerVida Ontplooiingsspel gaat, de website of de social media: ik zet mijn expertise met passie in. Ik ben afgestudeerd in International Communication Management en ben Master of Science in Communicatiewetenschap.

Zowel op mijn werk als in mijn vrije tijd houd ik van actie. Het circuit van Zandvoort is voor mij geen onbekend terrein. Naast autosport geniet ik van urenlang koken en tafelen; ik ben een echte foodie. Uiteraard is de keukentafel de ideale plek voor een goed gesprek. Niet onbelangrijk als communicatie expert.

Communicatie draait tenslotte om dialoog. Samenspraak, echt naar elkaar luisteren en iets verwezenlijken. Daarom spar ik graag met mensen over hoe we InnerVida het beste kunnen vormgeven. Duidelijk en creatief. Want de mooiste ideeën realiseren we samen.

Wietske Stevens
Scroll to top