"If you want to go fast, go alone.
 If you want to go far, go together."

Als OntplooiingsArchitect geef ik trainingen en workshops in Circulair Leiderschap en begeleid ik teams in ontwikkelingstrajecten. Ik laat mensen binnen teams ervaren hoe zij het beste in elkaar naar boven kunnen halen waarbij ik bewustwording creëer in de invloed die ieder teamlid op de gezamenlijke teamdynamiek heeft.

Door mijn rustige, ontspannen aard weet ik mensen op hun gemak te stellen en een omgeving van openheid en vertrouwen te creëren. Ik ben positief ingesteld en analytisch waardoor ik de kern weet te raken.

Ik kom uit een internationale corporate omgeving, waar ik sinds een jaar of 7 grote klanttrajecten begeleid. De fascinatie voor het menselijk gedrag, in het bijzonder in groepsverband, heeft ertoe geleid dat ik mezelf in de loop der jaren heb ontplooid tot facilitator gespecialiseerd in Circulair Leiderschap, en internationaal gecertificeerd teamcoach.

Naast mijn werk als OntplooiingsArchitect ontplooi ik mij in de psychologie en beheers ik de kunst van yoga; goed voor lichaam, geest en ziel.

Een quote die goed bij mij en mijn rol als facilitator en teamcoach past is:

"If you want to go fast, go alone.
 If you want to go far, go together." - African proverb

Jurriaan van Rijswijk
Scroll to top