Ontwikkeltraject

  • InnerVida werkt te allen tijde in co-creatie
  • Altijd speciaal op maat gemaakte ontwikkeltrajecten
  • Voor medewerkers, teams en organisaties
  • Ervaren en deskundige coaches en trainers

Een ontwikkeltraject dat bij jou of je team past?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing voor jou of jouw team!

Wil jij het beste uit je jezelf en je medewerkers halen? Je team of organisatie zodanig ontplooien dat alle talenten, drijfveren en competenties optimaal tot hun recht komen? Dan ben je bij InnerVida aan het goede adres! De OntplooiingsArchitecten van InnerVida helpen mensen en organisaties in ontwikkeltrajecten. Vanuit co-creatie en betrokkenheid adviseren wij en leveren wij maatwerk. We creëren bewustwording in je team of organisatie waardoor de gewenste ontwikkeling in gang wordt gezet.

Hoe ziet een ontwikkeltraject eruit bij InnerVida?

Een ontwikkeltraject begint met het bepalen van de doelstellingen. Deze doelstellingen worden met één van onze OntplooiingsArchitecten besproken en vastgelegd. Het doel van een dergelijk traject verschild per persoon, team of organisatie. Daarom stellen wij ontwikkeltrajecten op maat samen; aansluiten bij datgeen wat er precies nodig is, staat altijd centraal!

Doelstellingen van de individuele medewerkers en de vraag van een team of organisatie brengen we samen in een concreet traject. Tijdens de ontplooiings- en coachingsgesprekken en de inzet van bijvoorbeeld een analyse of assessment, creëren we inzichten en bewustwording op het gebied van talenten, drijfveren en competenties. Deze aanpak helpt jou, je team of organisatie op praktisch wijze verder in de dagelijkse werkzaamheden en het behalen van de doelstellingen.

Wat leer je tijdens een ontwikkeltraject?

Om veranderingen te bewerkstelligen binnen je team of organisatie, heb je dus doelstellingen nodig. Hoe beter de doelstelling omschreven is, hoe makkelijker het is om deze te bereiken. Daarom gebruiken we de SPEER-methodiek bij het bepalen van de doelstellingen (Specifiek, Positief, Eigen beheer, Ecologisch en Resultaat gericht). Het is een concrete en goed toepasbare methode die niet alleen in een ontwikkeltraject kan worden ingezet, maar ook in het dagelijkse leven. Zo wordt de ontwikkeling niet alleen tijdens maar ook na het traject een duurzame investering in je team of organisatie.

Waarom een ontwikkeltraject bij InnerVida?

Om een ontwikkeltraject zo succesvol mogelijk te laten verlopen, werken de OntplooiingsArchitecten van InnerVida te allen tijde in co-creatie met jou, je team of organisatie. Daarnaast worden ontwikkeltrajecten altijd speciaal op maat gemaakt, waarbij de gewenste situatie samen met de doelstellingen de rode draad is. Dus geen kant-en-klare pakketten, we kijken eerst naar wat er precies nodig is en gaan dan op maat ontwerpen. Zo sluiten wij elk ontwikkeltraject naadloos aan bij de ontwikkelvraag.

De OntplooiingsArchitecten van InnerVida zijn ervaren en deskundige coaches, trainers, psychologen en consultants die elk hun expertise op een authentieke manier inzetten. Begeleiding met een persoonlijke benadering, oprechte aandacht en betrokkenheid mag je van elke InnerVida OntplooiingsArchitect verwachten.

Deze bedrijven werken al volgens HBM

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top