Ontzorgen,
wat betekent het?

Ontzorgen is dé nieuwe trend bij organisaties, maar wat betekent het? Ontzorgen betekent letterlijk iemands zorgen wegnemen. Dit gebeurt meestal door extra hard te werken om de klant tevreden te houden. Bij een dienstverlening staat het ontzorgen in teken van het ontnemen van alle moeilijkheden. In de praktijk betekent dit onmiddellijk antwoorden op emails, telefoon opnemen, deadlines halen, .. kortom .. ontzorgen is er zijn!

Meer informatie over ontzorgen ontvangen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakt traject voor jou!

Hoe ontzorgen?

Ontzorgen is dus het wegnemen van zorgen. Om dit goed te kunnen doen moeten we kijken naar wat zorgen veroorzaken. Deze bestaan uit ergernissen, onduidelijkheden of slechte communicatie. Allemaal redelijk makkelijk op te lossen als men zich ervoor inzet. Ontzorgen is dus ook inzet tonen en aanwezig zijn in het traject van samenwerking. Het regelen van zaken, obstakels vermijden of wegnemen en altijd alle informatie geven draagt bij tot het ontzorgen. Het lijkt simpel, het lijkt soms alsof ontzorgen een ander woord is voor doen wat er gedaan moet worden. Daarom gebruiken wij ook de term ‘ontzorgen’.

Waarom gebruiken wij de term ontzorgen?

Bij InnerVida hebben we een aantal experts die oprecht geïntresseerd zijn in wat ze voor u kunnen doen. Wij gebruiken de term ontzorgen om aan te duiden dat we klaar staan, altijd! De aandacht die wij in een project stoppen is onverdeeld en gericht. We werken doelgericht, deskundig maar vooral.. op maat. Op die manier ontzorgen wij, niet alleen u maar de hele organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top