Onze eerste boeklancering

15 februari 2018 werd ons eerste boek ‘’Circulair Leiderschap, terug naar de kern’’ gelanceerd. En we kunnen je vertellen… Dat blijft een spannend moment!

Het begon allemaal in 2014… Tatiana vertrok naar Lelystad voor een eerste kennismaking met The Circle Way methode en een ontmoeting met grondleggers Ann en Christina uit Amerika. ‘’Ik was gelijk gepakt door de structuur. Ook al werkte ik al jaren met mensen en organisaties in cirkels, deze methodiek was echt uniek!’’ Het werd een ‘way of life’… niet alleen voor Tatiana maar voor het hele InnerVida team. Na het volgen van de Advanced opleiding in Amerika, zijn de gesprekken begonnen met Ann en Christina voor de Nederlandse vertaling van het boek ‘The Circle Way, a leader in every chair’. Waarom? Een boek lezen in je moederstaal komt meer binnen en is laagdrempeliger om direct toe te passen.

We zijn dan ook trots dat Ann en Christina (via Skype) aanwezig konden zijn op de lancering en ons raakten met hun indrukwekkende verhaal over het ontstaan van The Circle Way en hun relatie met Nederland.

Tatiana overhandigde het boek aan Eduard Baas (Founder & Co-owner van myHBMnetwork en ACT en auteur van menig management boek) en Rudie Nijhof (Founder & Co-owner van myHBMnetwork, coach, trainer en auteur). Twee enorm gewaardeerde samenwerkingspartners die ons inspireerden met een zeer persoonlijke speech.

Rudie Nijhof gaf tijdens de boeklancering een prachtige speech.
Ze vertelde onder andere over hoe Tatiana zowat licht gaf op het moment dat ze het boek overhandigde. Dat was enthousiasme en passie: een aanstekelijke energie die overspringt naar de ander. Die bezieling lees je in elke zin, maar ook tussen de regels door! Toewijding was het woord dat Tatiana kenmerkt en ervoor zorgde dat dit boek nu bestaat!

We hebben enorm genoten van deze toffe avond – mede mogelijk gemaakt door het InnerVida team en alle support van goede relaties, familie en vrienden.

Ben je nieuwsgierig naar wat Circulair Leiderschap jou kan bieden? Je kunt het boek hier bestellen.
Heb je het boek gelezen en ben je geïnspireerd? We waarderen het zeer als je een recensie achterlaat op bol.com, Facebook of via info@innervida.nl.

Scroll to top