Persoonlijke effectiviteit training

  • Bereik je doelen op een energieke manier
  • Verbeter de samenwerking binnen je team of organisatie
  • Leer effectiever en doelgerichter leidinggeven
  • Praktische en op maat gemaakte trainingen

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing passend bij jou!

Wil je ook het beste uit jezelf halen? Je talenten, competenties en drijfveren effectief inzetten met als doel een succesvol team of een succesvolle organisatie? Doelen bereiken op een energieke en effectieve manier? Dan is de persoonlijke effectiviteit training van InnerVida OntplooiingsArchitecten zeker iets voor jou!

Wat is een persoonlijke effectiviteit training?

De omgeving waarin je leeft en werkt, verandert continu en van leidinggevenden en managers wordt verwacht dat ze effectief en doelgericht leidinggeven. En hoewel je het beste uit jezelf wilt halen, heb je soms het gevoel dat het niet genoeg is. In zo’n situatie helpt het om een persoonlijke effectiviteit training te volgen.

De training persoonlijke effectiviteit is een training waarin je tools en handvatten krijgt om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren. Het optimaal benutten van talenten, drijfveren en competenties staat centraal. Zelfreflectie is cruciaal bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit; zo herken je of je wel of niet effectief bent en wat je in dat laatste geval kunt doen om de situatie te verbeteren en alsnog je doelstellingen te behalen. Je herkent bepaalde bewuste en onbewuste patronen bij jezelf en leert doelen bij te stellen en problemen op te lossen. Professionele doelstellingen halen wordt makkelijker en samenwerken wordt efficiënter.

Persoonlijke effectiviteit training bij InnerVida

Bij InnerVida begint een persoonlijke effectiviteit training altijd met een nulmeting. We analyseren de huidige situatie en kijken naar de gewenste situatie. De doelstellingen van je team of organisatie in combinatie met individuele wensen worden in kaart gebracht. Vervolgens stellen we een training persoonlijke effectiviteit op maat samen die perfect aansluit bij jou, je team of organisatie en de gewenste situatie.

Een belangrijk onderdeel hiervan is het verkrijgen van meer inzicht en bewustwording in je drijfveren, talenten en competenties. Maar ook in je doelstellingen en waar je effectiever in wilt worden. Hiervoor gebruiken we de ACT-analyse. Deze unieke analyse, gebaseerd op Human Being Management (HBM), geeft een duidelijk beeld van je natuurlijke kracht (wat je van nature bezit en optimaal in presteert), prestatiekracht (aangepaste ontwikkelde competenties die vervormen onder druk), natuurlijk potentieel (competenties die bij je passen maar nog niet/onvoldoende zijn ontwikkeld) en prestatieluwte (terecht onbenutte competenties). ACT laat zien wie je bent en hoe je je natuurlijke kracht en potentieel optimaal kunt inzetten in je werk.

Daarnaast geven de OntplooiingsArchitecten van InnerVida tijdens de persoonlijke effectiviteit training praktische handvatten mee die direct resultaat opleveren. Omdat wij geloven in het oneindige ontplooiingspotentieel van de mens, werken we met een zelf lerend effectiviteitssysteem waardoor je je eigen docent wordt van je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Waarom een persoonlijke effectiviteit training bij InnerVida?

Alle trainingen en trajecten bij InnerVida zijn op maat gemaakt en dus uniek. Elk mens, elk team en elke organisatie is dat tenslotte ook! We werken altijd in co-creatie, samen met jou, je team of organisatie, aan het succesvol behalen van de vastgestelde doelstellingen.

Onze OntplooiingsArchitecten zijn professionals die een theoretisch gefundeerde aanpak combineren met hun passie voor het vak. Ze beschikken over een diversiteit aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van persoonlijke effectiviteit. We werken graag doelgericht, met een persoonlijke benadering en een scala aan vernieuwende tools en instrumenten.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top