Persoonlijke effectiviteit verbeteren

  • Meer succesmomenten voor jezelf, je team en organisatie;
  • Optimaal benutten van talenten, drijfveren en competenties;
  • Makkelijker professionele doelen behalen en energie overhouden;
  • Altijd op maat.

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing passend bij jou!

Wil je ook op goede en energievolle wijze doelen behalen? Je competenties effectief inzetten om bij te dragen aan het team of de organisatie waarin je werkzaam bent? To-do lijstjes wegwerken en energie overhouden? De OntplooiingsArchitecten van InnerVida zijn experts in het verbeteren van persoonlijke effectiviteit!

Wat is persoonlijke effectiviteit verbeteren?

De context waarin je werkt, verandert constant en van managers en teamleiders wordt verwacht dat ze doelgericht en krachtig leidinggeven. Maar soms heb je het gevoel dat je tekort schiet… In zo’n situatie helpt het om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit is het optimaal benutten van talenten, drijfveren en competenties. Als je effectiever bent, heb je geleerd om vanuit zelfreflectie je doelen bij te stellen en eventuele problemen op te lossen. Met andere woorden, het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit is het herkennen waarom je doet wat je doet en wat je anders zou kunnen doen om de gewenste situatie te bereiken.

Als mensen binnen een team of organisatie vastlopen, is het belangrijk dat er inzicht komt in waarom doelen niet behaalt worden. En dat er bewustwording wordt gecreëerd hoe dat in de toekomst anders kan. Je wilt tenslotte het beste uit jezelf, je team en organisatie halen! Dus wordt het tijd dat je jezelf echt leert kennen, weet welke talenten en competenties je precies hebt en welke niet. Zo wordt het behalen van je professionele doelstellingen makkelijker en samenwerken efficiënter.

Persoonlijke effectiviteit verbeteren bij InnerVida

Je persoonlijke effectiviteit verbeteren bij InnerVida begint met een analyse van de huidige situatie, ook wel nulmeting genoemd. Vervolgens kijken we naar de wensen en behoeften van jou en de doelstellingen van je team of organisatie. Daarna maken we in co-creatie een traject op maat dat naadloos aansluit bij jou, je team of organisatie en de gewenste verbetering.

Zo krijg je meer inzicht in je talenten, competenties en drijfveren in relatie tot de context waarin je werkt en leeft maar ook in wat je wilt bereiken en waar je effectiever in wilt zijn. Om dit inzicht te krijgen, gaan we o.a. aan de slag met de ACT-analyse. De ACT-analyse geeft een haarscherp beeld van je natuurlijke kracht (hetgeen je van nature bezit en waarin je optimaal presteert), je prestatiekracht (aangepaste competenties die je hebt ontwikkeld maar die vervormen op het moment dat er druk ontstaat), natuurlijk potentieel (competenties die van nature bij je passen maar die nog niet of onvoldoende zijn ontwikkeld) en prestatieluwte (terecht onbenutte competenties). ACT maakt duidelijk wie je bent en hoe je jouw natuurlijke kracht optimaal kunt benutten in je werk.

De OntplooiingsArchitecten van InnerVida geven tools mee die direct resultaat opleveren in het verbeteren van persoonlijke effectiviteit. Je gaat aan de slag met een zelf lerend effectiviteitssysteem. Het doel is om ons overbodig te maken, wij geloven namelijk in het oneindige potentieel van de mens!

Waarom persoonlijke effectiviteit verbeteren bij InnerVida?

Omdat elk mens, elk team en elke organisatie uniek is, is de begeleiding door een OntplooiingsArchitect van InnerVida ook uniek. Een traject is bij ons te allen tijde op maat gemaakt met de nadruk op werken in co-creatie. We kijken eerst naar de individuele behoeften en doelen van team en organisatie en ontwikkelen dan samen een verbetertraject die naadloos aansluit bij jou, je team of organisatie.

Bij persoonlijke effectiviteit hoort een persoonlijke benadering. De OntplooiingsArchitecten van InnerVida geven oprechte aandacht, luisteren zorgvuldig en stellen vragen die de kern van je persoonlijke effectiviteit raken. Ze combineren hun passie voor hun vak met een diversiteit aan instrumenten, kennis, kunde en ervaring op het gebied van jouw persoonlijke effectiviteit verbeteren, die van je team of van de organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top