Tatiana van Rijswijk

Ontplooi de wereld, begin bij jezelf

Waarom doe je wat je doet en doe je niet wat je graag zou willen doen? Al op zestienjarige leeftijd vroeg Tatiana van Rijswijk (1969) zich dit af. Als toekomstig hairstylist werkte ze in een chique dameskapsalon in Den Haag en analyseerde het gedrag van de vrouwelijke klanten. Daar werd de fundering gelegd voor haar passie voor de mens en zijn ontwikkeling.

Een jaar later startte ze met de eerste trainersopleiding en werkte ze als jong getalenteerd trainer en coach o.a. bij grote organisaties zoals L’Oréal International en Cosmo Hairstyling. Ze ontplooide zich in een diversiteit aan bedrijven en (management) functies tot een professional, kijkend naar de (sociale) context hoe de mens gelukkiger kan worden en organisaties succesvoller. In 2000 richtte zij dan ook InnerVida OntplooiingsArchitecten op.

“Met een dosis vasthoudendheid en het opgeven van behoorlijk wat zekerheden, startte ik in 2000 vol overgaven mijn bedrijf aan de keukentafel. En met success! InnerVida OntplooiingsArchitecten is uitgegroeid tot een organisatie met lef en de missie om het ontplooiingspotentieel van elk mens, team en organisatie te ontsluiten. Het doel is altijd: gelukkige mensen in gezonde organisaties.”

Tatiana van Rijswijk is inmiddels uitgegroeid tot gepassioneerd ondernemer, geaccrediteerd licentiehouder en gecertificeerd HBM expert en ACTor, assessor, therapeut en al 30 jaar internationaal gecertificeerd trainer en coach. Naast Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand, is ze ook founder en (mede) voorzitter van Stichting ‘‘Leiderschap in een jurk’’, bestuurslid van meerdere verenigingen en stichtingen met betrekking tot innovatie, onderwijs, wetenschap en leiderschap. Ook is zij de grondlegger van een uniek congres voor zorgprofessionals genaamd ‘‘MEDexperience’’, auteur van ‘‘Het Ontplooiingsspel’’ – een personal development game, initiatiefnemer, redacteur en uitgever van het boek ‘‘Circulair Leiderschap, terug naar de kern’’ en expert op het gebied van deze vernieuwende leiderschapsmethodiek.

Tatiana is een Innervator en Inspirator vanuit de kern van story telling. Met een praktische inslag en humor maakt ze het verschil als dagvoorzitter, spreker of inspirator bij een event, congres of symposium.

Scroll to top