Training persoonlijke ontwikkeling

  • Een duurzame investering in je persoonlijke en professionele leven.
  • Blijf groeien als individu, team of organisatie; ook na de training!
  • Altijd op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten.
  • Professionele coaches en trainers met een persoonlijke benadering.

Wat de training persoonlijke ontwikkeling voor jou kan betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing jou!

Wil je weten hoe je jezelf, je team of je organisatie verder kan ontplooien? Vraag dan een training persoonlijke ontwikkeling aan bij InnerVida OntplooiingsArchitecten. Word je bewust van je talenten en krijg een helder beeld van wie je echt bent en wat jou en je omgeving drijft. Je ontdekt waar je kracht en je ontwikkelingspotentieel zit zodat je altijd het beste uit jezelf, je team of je organisatie kunt halen. Altijd onder professionele en persoonlijke begeleiding en altijd op maat.

Hoe ziet een training persoonlijke ontwikkeling eruit?

De training persoonlijke ontwikkeling begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met een OntplooiingsArchitect van InnerVida. De individuele en de gezamenlijke team- of organisatiedoelen worden geformuleerd. Deze doelstellingen zijn de rode draad in de training en zorgen voor de juiste koers in de persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de training persoonlijke ontwikkeling maken wij gebruik van diverse instrumenten en analyses. De ACT®-analyse is daar één van. Deze unieke analyse combineert tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. In slechts 12 minuten, krijg je een helder beeld van je bewuste en onbewuste talenten en drijfveren. De uitkomst bespreken we in een persoonlijk ontwikkelgesprek.

Omdat de doelen per individu, team en organisatie verschillen, bieden wij altijd een speciaal op maat gemaakte training aan die naadloos aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Dus geen training van de plank; we kijken altijd eerst naar wat er precies nodig is. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat een persoonlijke effectiviteit training hetgeen is wat je nodig hebt als individu of circulair leiderschap om verder te komen als team binnen de organisatie.

Wat ontwikkel je tijdens de training?

Persoonlijke ontwikkeling, de behoefte van het team of de vraag van de organisatie begint altijd bij de persoon. Tijdens de training leer je waar je kracht ligt, je potentieel om je verder te ontwikkelen en hoe je je talenten optimaal kunt inzetten om het beste uit jezelf, je team of organisatie te halen Afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen, de behoefte van het team of de vraag van de organisatie, reiken we de juiste handvatten aan om, ook na de training, te blijven groeien. Je wordt als het ware je eigen docent. Ontwikkel nu en investeer in een duurzame verandering voor de toekomst!

Waarom een training persoonlijke ontwikkeling bij InnerVida?

InnerVida maakt te allen tijde ontwikkelingstrajecten op maat. We kijken eerst naar de individuele leerbehoeften en gezamenlijke doelen en ontwikkelen dan een training in co-creatie die naadloos aansluit bij jou, je team of organisatie. Daarnaast stellen we je voor aan één van onze OntplooiingsArchitecten die perfect past bij jou en jouw ontwikkelingsvraagstuk.

Bij persoonlijke ontwikkeling hoort een persoonlijke benadering. De OntplooiingsArchitecten van InnerVida geven oprechte aandacht, luisteren zorgvuldig en stellen vragen die de kern van je persoonlijke ontwikkeling raken. Ze combineren hun passie voor hun vak met een diversiteit aan expertise en instrumenten op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling, die van je team of van de organisatie.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top