Wat klanten over ons zeggen

  • Een duurzame investering in je persoonlijke en professionele leven.
  • Blijf groeien als individu, team of organisatie; ook na de training!
  • Altijd op maat gemaakte ontwikkelingstrajecten.
  • Professionele coaches en trainers met een persoonlijke benadering.

Wat de training persoonlijke ontwikkeling voor jou kan betekenen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakte oplossing jou!

caret-down caret-up caret-left caret-right

Mensen moeten ambities kunnen nastreven!

‘Tatiana is een scherpe dame die in staat is onze medewerkers te enthousiasmeren om anders te gaan denken. Wat ik fijn vind aan de samenwerking met haar en Innervida is dat er meerdere trainers zijn. Hierdoor kunnen we schuiven met trainers. Soms ‘klikt’ het net even beter met de een dan met de ander, dat is natuurlijk per persoon verschillend. Waar het om gaat is dat desbetreffende trainer in staat is de medewerker uit de tent te lokken om ander gedrag te gaan vertonen.

In de regio waar ik werkzaam ben hebben al ongeveer 80 mensen kennisgemaakt met Innervida. Het kan hierbij gaan om de ontwikkeling van een team, maar ook om individuele trainingen. Mensen moeten ambities kunnen nastreven en hebben daar soms wat hulp bij nodig. Het boek Circulair Leiderschap en de bijbehorende methodiek is niet iets wat mij direct aanspreekt. Al moet ik wel zeggen dat mijn boek nu al meerdere malen door collega’s geleend is, het wordt dus gulzig gelezen. Het biedt inspiratie.’

Gerrit Gerritsma Locatiemanager in de zorg

De mensen zijn de cultuur!

‘Ik ken Tatiana sinds vorig jaar en raakte positief geïnspireerd door haar enthousiasme en de wijze waarop ze tegen organisaties aankijkt. Ze heeft het talent om personeel binnen een organisatie zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen en weet goed aan te sluiten op wat je als opdrachtgever voor ogen hebt. Ze is heel erg naturel, zichzelf. Dat nodigt anderen ook uit om het over ‘jezelf te hebben en te houden’. Deze manier van werken is wel echt iets anders dan even een organogram met een bedrijfsstructuur maken en daar poppetjes in tekenen. Want gaan die mensen zich dan ook echt zo gedragen? Nee, hier gaat het meer over: wie ben je en wat breng je mee? Hoe pas je in de organisatie of functie zonder jezelf geweld aan te doen?
Trainingen met Innervida worden gegeven aan het bestaande team. Het unieke is dat wij eind mei een teambuilding hebben voor een team dat als locatie nog moet opstarten. Waar het boek Circulair Leiderschap, de methodiek en Innervida over gaan? Naar mijn idee over bewustzijn, zelfkennis en de moed hebben om jezelf te laten zien en te zijn.’

Elkaar op zaken aanspreken zonder dat de nekharen overeind gaan staan!

‘Wij hadden wat ‘issues’ in de praktijk, zaken die net niet lekker liepen, ook richting de patiënten. Om die reden heb ik een hulpvraag uitgezet naar Innervida. Wat naar mijn mening vooral ontbrak was een stuk saamhorigheid onderling en de communicatie naar elkaar en naar de patiënt. De trainingen met Innervida verliepen goed, wat dat aangaat leveren zij echt maatwerk. Er kwam tijdens die trainingsdagen ruimte voor zelfreflectie, mensen leerden naar hun eigen gedrag kijken, maar werden ook in hun waarde gelaten. Ik kan zeggen dat er daadwerkelijk een veranderslag heeft plaatsgevonden. Omdat de training vrij recent heeft plaatsgevonden, kan ik natuurlijk nog niet met 100 % zekerheid zeggen of die transformatie zal standhouden. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om er nog een tweetal sessies aan toe te voegen die in de loop van het jaar zullen plaatsvinden Wat ik ervaar is dat onze teamleden elkaar sneller en makkelijker op zaken aanspreken, dus zonder dat bij die ander de nekharen meteen overeind gaan staan. Je hebt binnen een team met veel verschillende karakters te maken, juist daarom is het goed om als collega te weten hoe die ander in de wedstrijd zit:’

Angelika Herben Interim manager

Waar ben jij in de cirkel van invloed en betrokkenheid?

‘Het eerste contact dat ik met Innervida had, was een jaar geleden. Ik werkte toen nog als landelijk programmamanager Participatie & Arbeid. Mijn opdracht was deze nieuwe lijn te ontwikkelen en de markt hiervoor te onderzoeken. Het moest passend zijn voor alle lokale organisaties. Dit bracht mij bij Innervida, want voor deze nieuwe lijn waren ook andere mensen nodig met een andere cultuur. Onder andere door meer marktgericht te gaan werken, in plaats van taakgericht en alle lagen van deze organisaties mee te nemen in dat proces. Teamleden hadden al de nodige trainingen achter de rug en veranderingen doorgemaakt, maar dat was nog altijd niet voldoende. Tatiana heeft dat verandertraject met haar kennis en kunde in kaart gebracht en goed werk geleverd. Op dit moment ben ik zelf een coaching aangegaan bij Innervida. Ik heb Tatiana gevraagd om mij te begeleiden in het maken van een carrièrestap. We hebben bijvoorbeeld onderzocht waar ik goed in ben en energie van krijg, maar ook waar ik op vastloop en waar dat vandaan komt. Waar andere coaches soms met je meepraten, is Tatiana direct, confronterend en heel helpend. Ze brengt me steeds terug naar de cirkel van invloed en betrokkenheid. Waar ben jij in die cirkel? De verandering begint altijd bij jezelf, hierna kun je pas een organisatie helpen te veranderen.’

“Ik moet wel zeggen dat mijn boek nu al meerdere malen door collega’s geleend is, het wordt dus gulzig gelezen. Het biedt inspiratie.”


Ard Horst- regio praktijkmanager, Dental Clinics

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:28:31+02:00

Ard Horst- regio praktijkmanager, Dental Clinics

“Waar het boek Circulair Leiderschap, de methodiek en Innervida over gaan? Naar mijn idee over bewustzijn, zelfkennis en de moed hebben om jezelf te laten zien en te zijn.”


Gerrit Gerritsma- interim locatiemanager, Vilente

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:55:17+02:00

Gerrit Gerritsma- interim locatiemanager, Vilente

“Er kwam tijdens die trainingsdagen ruimte voor zelfreflectie, mensen leerden naar hun eigen gedrag kijken, maar werden ook in hun waarde gelaten. Ik kan zeggen dat er daadwerkelijk een veranderslag heeft plaatsgevonden.”


Andre Verhage- praktijkdirecteur, Dental Clinics

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:58:09+02:00

Andre Verhage- praktijkdirecteur, Dental Clinics

0
0
InnerVida OntplooiingsArchitecten

“Deze manier van werken is wel echt iets anders dan even een organogram met een bedrijfsstructuur maken en daar poppetjes in tekenen. Want gaan die mensen zich dan ook echt zo gedragen? Nee, hier gaat het meer over: wie ben je en wat breng je mee? Hoe pas je in de organisatie of functie zonder jezelf geweld aan te doen?”


Gerrit Gerritsma- interim locatiemanager, Vilente

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:57:07+02:00

Gerrit Gerritsma- interim locatiemanager, Vilente

“Wat ik ervaar is dat onze teamleden elkaar sneller en makkelijker op zaken aanspreken, dus zonder dat bij die ander de nekharen meteen overeind gaan staan. Je hebt binnen een team met veel verschillende karakters te maken, juist daarom is het goed om als collega te weten hoe die ander in de wedstrijd zit.”


Andre Verhage- praktijkdirecteur, Dental Clinics

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:57:29+02:00

Andre Verhage- praktijkdirecteur, Dental Clinics

“Tatiana brengt me steeds terug naar de cirkel van invloed en betrokkenheid. Waar ben jij in die cirkel? De verandering begint altijd bij jezelf, hierna kun je pas een organisatie helpen te veranderen.”


Angelika Herben- Interim manager

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:58:29+02:00

Angelika Herben- Interim manager

“De individuele coaching die ik bij Tatiana heb gevolgd sloot zo goed aan bij wat ik op dat moment nodig had, dat het een logische volgende stap was om met mijn team aan de slag te gaan met de Innervida OntplooiingsArchitecten.”


Sandra Verbaas – Stichting Zuidwester

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T09:58:51+02:00

Sandra Verbaas – Stichting Zuidwester

“InnerVida is een partij die op een positieve, unieke (geen standaard) wijze helpt de weg vanuit de menskant te bewandelen. Dit vanuit het vertrouwen dat de kennis er is en ieder mens zijn/haar kennis kan aanwenden om gelukkig te zijn in het werk dat hij/zij doet.”

InnerVida OntplooiingsArchitecten
2018-10-22T10:00:00+02:00
0
0
InnerVida OntplooiingsArchitecten

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top