Werken bij

Ontplooien is... groeien. InnerVida groeit ongewoon hard en daarbij hoort uitbreiding van ons talentkapitaal. Wij geloven namelijk in de kracht van ontplooiing en het ontsluiten van het talentkapitaal waarbij ieder tot zijn/haar recht komt. Hierbij zijn inzicht, creativiteit, talenten en intrinsieke motivatie van cruciaal belang.

Durf jij je verder te ontplooien in een ongewoon gewone dynamische, inspirerende en innoverende omgeving waar jij je talenten optimaal kunt benutten? Beschik je over een no-nonsense mentaliteit en passen onze kernwaarden ‘afspraak is afspraak’ en werken in co-creatie jou als een warme winterjas? Kijk hieronder voor nieuwe ontplooiingsmogelijkheden:

 

Vacatures

Marketing, Communicatie en Content medewerker

Schrijf je graag content voor Social Media? Ben jij proactief en heb je interesse voor de mens en zijn of haar ontwikkeling? Weet jij wat ongewoon goede content is en hoe je deze moet maken. Dan willen wij wel een ongewoon gewoon gesprek met je aangaan.

Op dit moment hebben wij geen open vacatures. Mocht je toch enthousiast zijn over ons en benieuwd zijn wat je bij ons kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Een ongewoon gewone office manager (24-32 U/W)

Ben jij onze ongewoon gewone office manager? Ben jij pro-actief en heb je oor en oog voor de mens en onze bedrijfsvoering? Dan willen wij wel een ongewoon gewoon gesprek met je aangaan.

Nieuwsgierig?

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top