Zelfontplooiing

Definitie Zelfontplooiing

De Dikke van Dale geeft aan over ontplooien:

ont·plooi·en (ontplooide, heeft ontplooid)

1. ondernemen: initiatieven ontplooien

2. zich ontplooien zich met gebruikmaking van zijn gaven ontwikkelen

Maar wat is dan zelfontplooiing? Zelfontplooiing is op een authentieke en eigen wijze in de voor jou passende context groei en ontwikkeling bewerkstelligen. Ontplooiing van de eigen talenten, drijfveren en competenties betekent beweging, energie en verandering.

Wat zelfontplooiing voor jou kan opbrengen?

Wij denken graag vrijblijvend mee over een op maat gemaakt traject voor jou!

Zelfontplooiing, ook voor jou…

De ruimte voor zelfontplooiing, oftewel zelfontwikkeling, creëer je zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos. De voorwaarde? Je moet wel intrinsiek gemotiveerd zijn om te ontplooien. Zelfontplooiing betekent dus het optimaal benutten van je drijfveren, talenten en competenties. Oftewel, het benutten van het aanwezige talentkapitaal. Het optimaal benutten en inzetten van jouw talentkapitaal maakt dat zelfontplooiing nog leuker wordt.

Zelfontplooiing bij InnerVida

Mensen verschillen in de manier waarop ze zich ontplooien en kennis en kunde tot zich nemen. Bij InnerVida weten we dat als geen ander! Wij zijn experts in het ontplooien van mensen en organisaties. Vanuit co-creatie en betrokkenheid leveren wij maatwerk in ontplooiingstrajecten, zoals een cursus zelfontwikkeling of een cursus zelfontplooiing. Onze trajecten zijn altijd custom-made en zijn succesvol als we gezamenlijk aan de slag gaan om zelfontplooiing binnen de organisatie en haar mensen te realiseren.

Een van de methoden die wij OntplooiingsArchitecten een warm hart toedragen is Circulair Leiderschap, de nieuwe leiderschapsmethode uit Amerika. Vanuit co-creatie en oprechte aandacht en interesse werken we aan jouw leiderschapsvraagstukken. Zo leer de kracht van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en omgaan met je schaduwkanten.

Deze bedrijven werken al met ons samen

Wij denken graag met je mee!

Laat het ons weten en we nemen contact met je op!

We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar.

 010 - 8466404

Scroll to top